Poesiworkshop för vuxna på biblioteket

Vill du lära dig att skriva poesi? Anmäl dig till bibliotekets poesiworkshop för vuxna! En workshop för dig som vill få inspiration till att börja eller fortsätta dikta.

Vad är en dikt och hur skriver vi den? Genom samtal och övningar kliver vi in i skrivandet och närmar oss lyriken och dess karaktär. Under workshopen får du möjlighet att skriva både i fri och bunden vers, läsa och reflektera kring dikter av bland andra Karin Boye, men framförallt vara kreativ och skriva! Kursledare är Marica Källner, novellist och utbildad på författarutbildningen vid Sörängens Folkhögskola.

Torsdag 26 mars klockan 17.00 på Staffanstorps bibliotek.
Begränsat antal platser! Anmälan till Staffanstorps bibliotek på tel. 046-251265. Det är gratis att delta!

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Information om COVID-19

  coronavirus

  Staffanstorps kommun följer noga händelseutvecklingen kring covid-19. Vi har skapat en sida med länkar till sidor där du kan läsa mer information och råd kring sjukdomen. Den sidan besöker du genom att klicka här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »