Författarkväll med Pierre Schori

Pierre Schori har med sin mångåriga erfarenhet som politiker och diplomat ofta befunnit sig vid tider och platser där politik är en fråga på liv och död. Den 16:e april kommer han till Staffanstorps bibliotek för att berätta om sina erfarenheter utifrån sin nyligen utkomna bok Minnet och elden: en politisk memoar med samtida synpunkter.

Riksdagsledamot, biståndsminister och ordförande i Svenska judoförbundet. Listan kan göras lång. Pierre Schori är inte det slags politiker som har ägnat sin gärning åt krogmoms och a-kassenivåer. Han var Sveriges FN-ambassadör under en av de mest omskakande perioderna i världsorganisationens historia.

När? Torsdag 16 april klockan 19.00
Var? På Staffanstorps bibliotek

Biljetter 70:-
Säljes på Staffanstorp bibliotek från och med lördag 28 mars klockan 10.00. Telefonbokning på 046-251265

OBS! Bokade biljetter hämtas ut senast en vecka innan arrangemanget. Annars återgår de till försäljning. Sålda biljetter återlöses ej.

Arr. Staffanstorps bibliotek i samarbete med ABF