Jazz, visor och pop med Familjebandet i konsthallen

På söndag, den 19 april kl. 17, spelar Familjebandet från Staffanstorp i konsthallen  igen! Alla i Familjebandet är verksamma musiker och detta fantastiska band gjorde stor succé i konsthallen på kulturnatten för några år sedan. 

Det var mer än fullt  i konsthallen då och det blir det igen då de nu återkommer med sina favoriter ur jazz, vis- och poprepertoaren.

I bandet ingår Hanna Ringdahl, sång, Rasmus Ringdahl, trummor, Thomas Ringdahl, sax och Christel Nilsson Ringdahl, piano. Eftersom det inte finns någon basist inom familjen ingår även vännen Mikael Todde Åkesson på bas.

Vi utlovar en härlig eftermiddag i sällskap med Familjebandet och deras favoriter som säkerligen är våra favoriter också! Och är de inte redan favoriter, så blir de! Köp biljett à 100 kronor redan nu på 046-25 12 66 eller via e-post .

Arrangör är Kultur & Fritid Staffanstorps kommun i samarbete med SPF Club 230