S/Y Mary af Rövarhamn

Familjen Hammarberg är en helt vanlig tvåbarnsfamilj som har gjort något ovanligt. De fattade det modiga beslutet att lämna det trygga livet i Sverige för att leva sin dröm – att segla jorden runt. En resa som kom att vara i fyra år, och ta dem så långt från ekorrhjulet man kan komma. 

Vi har bjudit in frilansskribenten Linda Hammarberg för att berätta om familjens världsomsegling. Ett föredrag som öppnar ögonen, gjuter mod och inspirerar. Inte nödvändigtvis att segla jorden runt – men att se nytt och följa sin dröm. Även om man har barn, eller kanske just därför.


Torsdag 21 maj kl 19.00 på Staffanstorps bibliotek
Entré 70:- | Biljetter säljs från och med 2/5 på Staffanstorps bibliotek
Telefonbokning 046-251265 | Max 2 biljetter/person

OBS! Bokade biljetter hämtas ut senast en vecka innan arrangemanget. Annars återgår de till försäljning. Sålda biljetter återlöses ej.

Kultur & Fritid Staffanstorps kommun i samarbete med S:t Staffans församling, SPF Club 230 och ABF.