Allsångståget tuffar in i Balders Hage

Linda Lundqvist. Foto: Paulo de Oliviera

Den 23 juli bjuder Staffanstorps kommun på allsångskonsert med Linda Lundqvist och Allsångståget. Det blir en helkväll i Balders hage kl. 18-22 med flera olika artister och även en musikalisk quizztävling till livemusik. Fri entré!

Huvudartist är allsångsledare Linda Lundqvist som i år genomför Allsångståget i Skåne för femte året. Allt startade i Staffanstorp 2011.
Alla sångsugna kan sjunga med till såväl rockabillylåtar och svensktoppslåtar som gamla kända visor.

Det blir fler artister på scen denna kväll, bland annat ett spännande möte med staffanstorpstjejen och vissångerskan Petra Haraldson som återvänder till gamla hemorten med sin trio den här dagen. Petra lämnade Staffanstorp för att gå Visskolan i Västervik och satsar idag på en karriär som vissångerska.

Publiken får även möta Husbandet som inleder kvällen med en musikalisk quizztävling för publiken. Fina priser utlovas.

Kvällen i Balders Hage inleds kl. 18 och pågår till cirka kl. 22. Restaurang Mi & Ni står för mat och dryck i ett inhägnat område framför scenen. Det går även bra att ta med egen picknickkorg, tältstol eller filt och sitta i gröngräset.

Program för Allsångståget 2015 i Balders Hage

Kl. 18 Serveringen öppnar
Kl. 19-19.30 LiveQuizz med Husbandet
Kl. 19.30-21 Allsångståget med Linda Lundqvist
Kl. 21 Petra Haraldsons Trio
Kl. 21.30-22 Husbandet avslutar kvällen