Bli värdfamilj för en ung student!

Vill du öppna ditt hem och lära känna en ung person från ett annat land? YFU (Youth For Understanding) vill nu höra ifrån dig som är intresserad av att bli värdfamilj till en utbytesstudent!

Vill du bjuda hem en ung student att bli din nya familjemedlem? Kontakta YFU genom att mejla info@yfu.se eller läs mer på www.yfu.se. En värdfamilj kan bo på landet eller i stan och alla våra familjer ser olika ut- från storfamiljer, pensionärer till ensamstående etc.

Studenterna kommer hit för att lära sig svenska, gå i en svensk gymnasieklass och för att bli en del av vardagen i en svensk familj. De kommer från ett tjugotal olika länder, till exempel USA, Thailand, Frankrike, Tyskland och Ecuador. Tidigare värdfamiljer berättar att det är ett utvecklande år för familjen att vara värdfamilj då man får en inblick i en ny kultur. Ens eget vardagsliv är allt annat än vanligt för en utbytesstudent.