Staffanstorps konsthalls höstprogram

Staffanstorps konsthall bjuder in till intressanta konstutställningar och spännande musikarrangemang!  I konsthallen visas under hösten utställningar med konstnärerna Viktor Rosdahl, Helmtrud Nyström och Sonja Reinfeldt-Jansson.

Den stora konstfestivalen Bästa Biennalen!En konstfestival för barn, unga och andra nyfikna, med temat ”Förvandling”, invigs i Staffanstorps konsthall lördagen de 17 oktober kl.14.00 med tal av kultur- och fritidsnämndens ordförande Margareta Pauli och följs lite senare av en magisk trolleriföreställning för hela familjen med Magiske Måns. Under de två Bästa Biennalen!-veckorna är det workshoppar och visningar för både barn och vuxna.

Swinging Hayriders

Missa inte heller musikarrangemangen i konsthallen: Rickard Söderberg kommer hit (slutsålt). SwingAkuten svänger till det med ett Louis Armstrongprogram söndagen den 27 september och Swinging Hayriders bjuder på country, jazz, blues och swing på ”fredagkväll i konsthallen” den 9 oktober.

Alf Evergreen Band spelar Stardust, Dream a little dream och många andra härliga låtar på jazzcafé söndagen den 18 oktober.

Boka också in kulturnatten, fredagen den 23 oktober! Som vanligt händer det mycket roligt i konsthallen under kvällen och in på nattkröken!  Det fullständiga programmet presenteras senare i höst.

Arrangörer är Kultur & Fritid med samarbetspartners.