Streetdance – gratis workshop

Fredagen den 23 oktober klockan 19-21 bjuder Eleni Theodoridou från Blac Opal Talent Agency upp till dans för ungdomar med en helt gratis 2 timmar lång workshop i kommersiell Streetdance. Detta vill ni inte missa!

Eleni är en ung och energifull dansare med mycket på sitt CV. Hon var bland annat medlem i den välkända dansgruppen Cupcake Crew, som kom till final i Talang 2014 och hon har även vunnit en av de största streetdancetävlingarna i Sverige, Streetstar!  Räkna med mycket svett och mycket skoj tillsammans med en av Skånes grymmaste streetdansare. Ingen förhandsanmälan behövs.

Denna roliga och energifyllda workshop avslutas med ett framträdande inne i konsthallen under kvällen där alla elever får chansen att visa upp vad de har lärt sig. Lokal: Bibliotekets hörsal i Staffanstorp

Arr. Kultur & Fritid Staffanstorps kommun i samarbete med Blac Opal Talent Agency