Bästa Biennalen! öppnar 17 oktober

Bästa Biennalen 2015

Årets tema är förvandling. Konst kan förvandla oss. Tankar, erfarenheter och fantasier kan bli bilder och okända världar.

I konsthallen visas målningar av Helmtrud Nyström och hennes målningar är utgångspunkten för de workshops och visningar för skolor, skollediga barn på höstlovet och allmänheten som arrangeras i konsthallen under Bästa Biennalen!-veckorna.

Det är gratis att vara med på en workshop eller visning och det är fri entré till öppningsdagens magiska trolleriföreställning!

Följ med på en vandring in i Helmtrud Nyströms magiska värld och gör ditt eget konstverk på någon av de workshops som leds av en konstpedagog/konstnär. Missa inte heller den högtidliga invigningen och låt dig förvandlas och förtrollas i konsthallen!

Bästa Biennalen! visar samtidskonst över hela Skåne under två höstveckor. Du kan se utställningar, performancer, delta i workshops och live art-happenings och gå på visningar, föreläsningar eller konstnärssamtal hos fler än 40 arrangörer över hela Skåne. Bästa Biennalen! vill vända upp och ner på vad vi tror att vi vet om barn, vuxna, konst, stil, makt och andra saker.

Invigning 17 oktober

Kl. 14 Invigningstal

Kl. 14.15 ”Magisk föreställning” för hela familjen med trollkonstnären Magiske Måns som kan förvandla och trolla bort det mesta! Han får dock inte trolla bort det som visas i konsthallen!

Välkommen 17 oktober till 1 november! För program se bastabiennalen.se.

I mitten av september kom den stora programtidningen som kan hämtas i konsthallen.

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Blanketter/e-tjänst

  pool

  Staffanstorps kommun har ingen e-tjänst, men håller för närvarande på att utveckla sina e-tjänster. Letar du efter blanketter kan du hitta dessa här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »