Teaterföreställning för vuxna

Robins bok

Den 29:e oktober kommer Banditsagor till Staffanstorps bibliotek med en barnförbjuden föreställning. Robins bok är en saga för vuxna, baserad på Henrik Bromanders serienovell med samma namn. Fri entré!

“Min son ska dö. Jag fick veta det idag…”

Så inleds Robins bok. Det som sedan utspelar sig är en absurd tragedi där Robins föräldrar säger upp sig ifrån sina jobb, tömmer sina bankkonton och låter Robin göra en lista över allt han vill göra. Med listan som karta ser familjen världen med nya ögon och upptäcker varandra på nytt. Men att leva utanför samhällets normer har sitt pris. Hur länge kan äventyret vara?

När: 29 oktober klockan 19.00

Var: Staffanstorps bibliotek
Anmälan på biblioteket eller tel. 046-251265.

Fri entré!

Arr: Staffanstorps bibliotek i samarbete med ABF och Staffanstorps Teaterförening

Här kan du läsa mer om förställningen.