Välkommen till två föreläsningar om livet som dyslektiker (OBS! FULLBOKAD)

Denna föreläsning är tyvärr fullbokad, med eftersom intresset var så stort kommer den absolut att återkomma framöver.

Våra två föreläsare

Benny Björkman levde i 35 år med dyslexi utan att veta om det. Sina läs- och skrivsvårigheter trodde han berodde på lathet och dumhet. Mycket av hans tid gick åt till att undvika situationer där problemen kunde komma fram i ljuset.

Efter en arbetsskada för ett antal år sedan kom vändpunkten – han fick diagnosen dyslexi. Med rätt hjälp, bra hjälpmedel och med rätt inställning har Benny sedan lyckats med saker som ingen trodde att han skulle klara.
Benny föreläser sedan 1999 om hur det är att leva med dyslexi.

Fabian Thun är 18 år och går tredje året på det naturvetenskapliga programmet på Polhemsskolan i Lund. Fabian tänker dela med sig av sina tankar, erfarenheter och utmaningar, på hur det är att gå i skolan med dyslexi, samtidigt som han satsar seriöst på sin friidrott.

Läs hela inbjudan här>>