Kulturnatten för 20:e gången den 23 oktober 2015

Fredagen den 23 oktober är det dags för årets Kulturnatt i Staffanstorp. En årligen återkommande tradition arrangerad av Lions Club Staffanstorp i nära samarbete med Staffanstorps kommun och S:t Staffans församling.

Årets evenemang håller till i Konsthallen, Biblioteket, Bråhögshallen, Rådhuset och S:t Staffans församlingsgård. Det späckade programmet för kvällen erbjuder sång, musik, dans och konstutställningar inklusive keramik. Ett program som kan tilltala en stor publik.

Eftersom det är lite av ett jubileum, så kommer det bli Kulturnatt även på lördagen den 24 oktober, fast på dagen. Hela lördagen kommer att ägnas åt körsång. Lördagens evenemang äger rum i S:t Staffans församlingsgård.

Kulturnattens program 2015 >>

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »