Bästa Biennalen! invigs 17 oktober i konsthallen

Bästa Biennalen! invigs 17 oktober med tal och magisk föreställning i konsthallen. Bästa Biennalen! äger rum 17 oktober-1 november över hela Skåne och temat är Förvandling. Mötet med konst är i fokus för konst kan förvandla oss. Tankar, erfarenheter och fantasier kan bli bilder och okända världar.

Kl.14: Bästa Biennalen! invigs av Margareta Pauli, ordförande i kultur- och fritidsnämnden

Kl.14.15 ”Trolleri och magi” en magisk föreställning för hela familjen med Magiske Måns. Vad ska han förvandla eller trolla bort den här gången? Fri entré!

Anmäl dig till gratis workshoppar

Under höstlovet är det gratis workshoppar i konsthallen för barn och unga från 9 år! Följ med på upptäcktsfärd och utforska det hemliga landskapet som finns i de målningar av Helmtrud Nyström som just finns i konsthallen. Du kan göra häftiga bilder i nya tekniker tillsammans med vår konstpedagog. Du kan också skriva en berättelse. Workshopparna är i konsthallen tisdagen den 27 oktober och torsdagen den 29 oktober kl.13-15. Eftersom det är begränsat antal platser behövs en anmälan till konsthallen via e-post