Öppen visning och jazzcafé i konsthallen

På söndag, den 18 oktober klockan 14, visar konstnären Bertil Kaa Hedberg den pågående utställning med målningar av Helmtrud Nyström. Fri entré! Klockan 17 samma dag bjuder vi in till jazzcafé i konsthallen med Alf Evergreen Band. Biljettpris: 100 kronor, förköp.

Vad sägs om Stardust, All of me, Whispering, Dream a little dream och många andra härliga låtar!  Det blir alltså en eftermiddag med klassisk jazz och swing med inspiration av Benny Goodman,   Svend Asmussen och Jan Johansson. I detta rutinerade band, som inte gör någon besviken, ingår Alf Green, trummor, sång, Anders Frostin, violin, munspel, sång, Martin Grane, piano, Håkan Ekvall, saxar, klarinett, sång och Håkan Persson, bas, sång.

Biljettpris: 100 kronor. Förköp via 046-25 12 66.

Arr. är Kultur &  Fritid Staffanstorps kommun i samarbete med SPF Club 230.