Nya förskoleavdelningar i Hjärup

Den 1 februari kommer vi att öppna nya förskoleavdelningar i Hälsomedicinskt centers lokaler på Centrumstigen i Hjärup, dessa kommer att tillhöra Lapptäckets förskola. Förskoleavdelningarna kommer att ta emot ca 50 barn totalt.

För er som angett behovsdatum i början av januari och är i akut behov av plats, kommer det att finnas ett begränsat antal platser att erbjuda i Öppna förskolans lokaler, fram tills den nya enheten öppnar, med de pedagoger som kommer att jobba där.

Ni som önskar få ett platserbjudande till de nya förskoleavdelningarna i Hälsomedicinskt centers gamla lokaler ombeds att gå in i Dexter och lägga Lapptäckets förskola som ett av era alternativ i er ansökan. Önskar ni stå kvar till ert första- och andrahandsval så väljer ni Lapptäckets förskola som ert tredje alternativ.

Har ni frågor kontakta förskolechef Eva Mellberg, 046-25 15 53