Nya förskoleavdelningar i Hjärup

Den 1 februari kommer vi att öppna nya förskoleavdelningar i Hälsomedicinskt centers lokaler på Centrumstigen i Hjärup, dessa kommer att tillhöra Lapptäckets förskola. Förskoleavdelningarna kommer att ta emot ca 50 barn totalt.

För er som angett behovsdatum i början av januari och är i akut behov av plats, kommer det att finnas ett begränsat antal platser att erbjuda i Öppna förskolans lokaler, fram tills den nya enheten öppnar, med de pedagoger som kommer att jobba där.

Ni som önskar få ett platserbjudande till de nya förskoleavdelningarna i Hälsomedicinskt centers gamla lokaler ombeds att gå in i Dexter och lägga Lapptäckets förskola som ett av era alternativ i er ansökan. Önskar ni stå kvar till ert första- och andrahandsval så väljer ni Lapptäckets förskola som ert tredje alternativ.

Har ni frågor kontakta förskolechef Eva Mellberg, 046-25 15 53

 

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »