På fredag öppnar Åttans lekplats

Nu är ombyggnaden av Åttans lekplats färdig. Byggstaketet kommer att tas bort fredagen den 4 december, lagom till helgen så att alla leksugna barn får möjlighet att testa den nya lekplatsen med djungeltema.

Lekplatsen har fått en ny klätterställning med två rutschkanor i olika höjder, den ena är en elefantrutschkana och den andra en tubrutsch. Den gamla gungställningen har ersatts av en större med vanliga gungor där två av dessa är småbarnsgungor.  Här hittar du också en ny zebravippgunga, en större vippgunga för fler barn och en liten karusell.

Elefanten Foto: Anna Fogelberg

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »