Detaljplanen för Pihlängen har antagits

Illustrationsplan Pihlängen

Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden beslutade 2015-12-02 att anta detaljplanen för Stora Uppåkra 2:14 m.fl, Pihlängen.

Läs mer om detaljplanen.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

2 kommentarer till Detaljplanen för Pihlängen har antagits

 1. Hej!
  När i tiden beräknas första spadtaget tas?
  Mvh Anna

  1. Hej Anna!
   Detaljplanen har antagits men ännu inte vunnit laga kraft – det gör den först tre veckor efter att beslutet om antagande satts upp på kommunens anslagstavla (det skedde igår) och då under förutsättning att ingen överklagar planen. När detaljplanen vunnit laga kraft kan man i princip sätta spaden i jorden, men i det här fallet kommer det att dröja ett tag till eftersom det som ska bli gator, parker osv först måste projekteras, detaljritas. När detta kommer att vara färdigt är i dagsläge inte klart.
   Mvh Katarina Jeraeus, planarkitekt