Bibliotekens vårprogram har kommit

Vårens program bjuder på klassiska inslag, purfärska nyheter och allt däremellan. Våra författarkvällar kommer bland annat att gästas av Ove Bring, Marina Haag, Markus Torgeby och Valle Westesson.

Teater Trassel, Boulevardteatern med flera bjuder på teater och scenkonst för barn i olika åldrar. Under våren fortsätter vi med de populära familjelördagarna som nu kommer att kretsa kring olika teman och på Hjärups bibliotek fortsätter höstens succé Liblab.

Till nyheterna hör ett samarbete mellan våra bibliotek och Lunds universitet, där forskare kommer till oss för att berätta om sina rön och det aktuella forskningsläget, till exempel om konsten att leva länge och varför måltiden är så viktig i barnfamiljer.  Läs mer om forskarna och deras föredrag i kategorin Öppen scen.

Cykelköket från Stapeln i Malmö kommer till Hjärups bibliotek i april – passa på att besiktiga din cykel! På Hjärups bibliotek provar vi också på att engagera oss i Nationella klädbytardagen 16 april.

Hämta programmet på ditt bibliotek eller som pdf här.

Välkommen till en händelserik vår på biblioteken i Staffanstorp och Hjärup!