För dig som använder färdtjänst i Staffanstorps kommun

Staffanstorps kommun har haft en väl fungerande färdtjänst under många år. Under hösten 2015 skedde en del förändringar i taxibranschen som tyvärr har påverkat färdtjänsten negativt. Det har bland annat inneburit en hel del förseningar.

Staffanstorps kommun tillsammans med beställningscentralen Samres samt taxibolagen arbetar hela tiden med att förbättra de problem som uppstår. Därför är det viktigt att ni som råkar ut förseningar hör av er till kommunen för att klagomålet så snabbt som möjligt kan utredas och åtgärdas. Du kan kontakta Pia Williams på 046-25 12 23

 

 

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »