Staffanstorp i siffror

Som en del i arbetet med att förbättra medborgarnas möjligheter till insyn och delaktighet lanserar kommunen en helt ny jämförelsetjänst. Vi kallar den ”Staffanstorp i siffror”.

Vad tycker de äldre om sitt särskilda boende? Vilken förskola ligger egentligen närmast? Vad anser Staffanstorps medborgare om sin kommun som en plats att leva och bo på?

Här kan du enkelt hitta information om och jämföra olika verksamheter inom till exempel skola och äldreomsorg. Du kan även ta del av nyckeltal som beskriver Staffanstorps kommun i sin helhet jämfört med övriga kommuner, samt hitta kontaktuppgifter och annan praktisk information.

Vill du veta mer om vår jämförelsetjänst kontakta Gustav Blohm

 

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »