Omledning av trafiken på Kronoslättsvägen

Onsdagen den 10 februari stängs en del av Kronoslättsvägen av och leds om via Staffansvägen. Omledningen och gatuarbetet kommer att pågå fram till den 31 maj.

Kronoslättsvägen  är helt avstängd mellan Gåravägen och Slånbärsvägen. Avstängningen gäller inte boende på Gåravägen.
Följ väganvisningar under arbetets gång.

Detta är ett led i arbetet med den nya cirkulationsplatsen vid Vikhemsvägen – Kronoslättsvägen. Mer information om arbetet hittar du i tidigare inlägg.

Arbetet utförs i samarbete med NCC Constructions Sverige AB.
Har ni frågor hör av er till Medborgarkontoret 046-25 11 00

 

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »