Aktiviteter på Bråhögsbadet 13/2

Wet-vest Foto: Stig Schrewelius

Lördagen den 13 februari klockan 11-14 är det temadag på Bråhögsbadet då är alla välkomna att prova våra aktiviteter. Prova vattengympa och wet-vest. Njut av aufguss med värme och behagliga dofter i vår bastukåta. Prova simskola för barn mellan 6-10 år och var med och tävla om pris.

Det är först till kvarn, vissa aktiviteter har begränsat antal platser. Man betalar endast ordinarie inträdesbiljett och då ingår alla aktiviteterna i entrén förutom massage. Vi kommer även bjuda på frukt och vatten. Blir ni fikasugna, är ni varmt välkomna att besöka vår cafeteria.

Givetvis går det bra att motionssimma och bada som vanligt under denna tid, men ha överseende med att aktiviteterna påverkar en del.

Elite massage (Richard) ger massage i badets lokaler i egen regi. Han har extra öppet denna dag mellan klockan 11-14. Boka tid på 073-622 18 98, specialpris 30 minuter massage för endast 200 kr.

Vi hoppas på en trevlig dag tillsammans!

Varmt välkomna!

FAKTA

Aufguss är en tysk bastukultur som letat sig in i Sverige under senare tid. Ordet betyder ungefär ”hälla på” och förfarandet liknar det i en vanlig bastu, med skillnaden att man i en Aufguss har en bastuvärd som använder en handduk för att vifta ner värmen och sprida doften av de olika aromer som används. En vanlig sittning brukar vara mellan 5–15 minuter och har ofta olika teman. Mjukgörande honung, eller peelande salt är inte ovanliga produkter som används för att uppnå diverse effekter.

Wet-vest är en våtväst djupvattenträning, där man hänger i vattnet och kan göra rörelser med hela kroppen. En annorlunda och kul träningsform.