Romantisk pianokonsert söndagen den 14/2

På Alla Hjärtans Dag, söndagen den 14 februari kl. 17, spelar
pianisterna Gunilla Ibérer och Per Undrén solopiano och fyrhändigt piano på konsthallens flygel.

På programmet står bland annat Franz Schuberts stora fantasi i f-moll. Verket är en av de största kompositionerna inom den wienklassicistiska stilen för fyrhändigt piano.

Gunilla Ibérer framför en av Franz Liszts mest kända och melodiösa konsertetyder som har namnet Un Sospiro – en suck. Per  Undrén spelar ett av Sergej Rachmaninovs mest omtyckta och majestätiska preludier i B-dur op 23.

Gunilla Ibérer är universitetsadjunkt på Musikhögskolan i Malmö och pianopedagog  på Staffanstorps Musikskola. Per Undrén är sedan många år aktiv och ansvarig för interventionell  neuroradiologi i Lund, men har aldrig släppt taget om musiken och pianospelet som utövas såväl solo som i olika ensembler.

Entré 100 kronor. Förköp på 046-25 12 66 eller via konsthallen@staffanstorp.se

Det blir eftermingel med pianisterna efter konserten!

Arrangörer är Kultur & Fritid Staffanstorps kommun i samarbete med Konsthallens vänner

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Här hittar du tillkännagivanden, kungörelser och justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har knappt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare ger själ och hjärta åt vår verksamhet. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »