Renspolning av vattenledningsnätet i Hjärup

På uppdrag av Staffanstorps kommun kommer Svapipe AB under mars till april 2016 att utföra renspolning av vattenledningsnätet i Hjärup. Syftet med denna spolning är att förbättra vattenkvaliteten och förebygga de problem med missfärgat vatten som i ökad utsträckning förekommit inom vissa områden.

Måndagen den 7 mars börjar vi spolningen med etapp 1 som endast är vattenspolning. Ingen information kommer att läggas i brevlådorna vid den här första etappen, eftersom man kan använda vattnet som vanligt.
Därefter är det luft- och vattenspolning på resterande etapper som kommer.

Berörda fastigheter i etapp 1
Berörda fastigheter i etapp 2
Berörda fastigheter i etapp 3

Berörda fastigheter är också informerade via brev.

Karta över hela arbetsområdet hittar du här.

Här kan du också läsa mer om arbetet och hur det utförs.

För ytterligare information kontakta Svapipe AB
Jan-Eric Johansson 0733-69 36 03 eller
Håkan Jakobsson 0733-69 36 02

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »