Ljuskväll i Balders Hage 18 mars

Ljuskväll 2015. Foto: Torun Sandberg, Nattvandrarna Staffanstorp

För sjätte året i rad anordnar Nattvandrarna i Staffanstorp en ljuskväll i Balders Hage den 18 mars för att hylla vårdagjämningen och ljusets återkomst.

Precis som tidigare år kommer parken att lysas upp av hundratals marschaller.

Nattvandrarna anordnar även tipspromenad för vuxna, ungdomar och barn med chans att vinna fina priser! Dessutom bjuder Nattvandrarna på korv med bröd och något varmt att dricka. Ta gärna med en eller flera glasburkar så gör vi ljushjärtan tillsammans!

Datum: fredag 18 mars

Tid: kl. 19-22

Plats: Balders Hage, Staffanstorp

Arr: Nattvandrarna i Staffanstorp

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »