Dags för företagsfrukost med företagsbesök

Sysav. Foto och licens: Andreas Offesson

Dags för företagsfrukost med företagsbesök – den här gången på Sysav Avfallsvärmeverk. Onsdagen den 30 mars, klockan 7.30-9.15 besöker vi Sysav på Spillepengsgatan 13 i Arlöv. Någon föranmälan behövs inte.

Vi kommer att få mer kunskap och en djupare bild av Sysav samt öka kunskapen om avfall och miljö, när vi besöker Sysav som är ett av Staffanstorps kommun delägt företag. Ett studiebesök på Sysav innefattar ett föredrag om avfallshantering och beskrivning av verksamheten samt en guidad tur i avfallskraftvärmeverket i Malmö. Ett besök tar ca 1 1/2 timme.

I de fall ni vill fördjupa er i någon del av verksamheten på Sysav försöker Sysav i möjligaste mån uppfylla dessa önskningar.

Tänk på att ett besök i avfallskraftvärmeverket innebär höga höjder, branta trappor och i vissa fall dålig lukt.

Frukostmötena arrangeras av Företagsgruppen i Staffanstorp – kommunens största och lokala nätverk för företagare. Läs mer på Business Ports webbplats >>

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »