Certifieringsfest på Familjecentralen Paletten

Ballonger. Foto: Jessica Wilson by Flickr

Den 7 april kl. 14-16 blir det fest på Paletten! Vi håller öppet hus med anledning av att vi certifieras av RFSL (Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners och queeras rättigheter).

Certifieringen innebär att vi har genomgått en utbildning där vi har lärt oss bland annat HBTQ-begrepp och diskuterat normer i samhället och hur vi bemöter alla våra gäster på bästa sätt. För mer information, se RFSL:s webbplats.

Kom och fira med oss. Vi bjuder på tårta, saft samt kaffe/te. Välkomna!

Familjecentralen Paletten ligger på Bråhögsplatsen 2A i Staffanstorp.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »