Jazzkväll med Maritime Stompers

Välkomna till en härlig fredagkväll 8 april kl. 19 i konsthallen med populära Maritime Stompers som bjuder på en spännande blandning av 20- och tidig 30-talsjazz.

Maritime Stompers bildades i Falserbo 1999 är sedan dess husband på Falsterbo Jazzklubb. Två av medlemmarna är fast engagerade i Gunhild Carling Big Band. Repertoaren spänner över klassiker från 20-talet såväl som det mer populära som svängiga och dansanta i genren. Jelly Roll Morton är husguden inom den mer seriösa delen.

Maritime Stompers har spelat på klubbar i Danmark, på diverse festivaler i Tyskland samt på jazzgudstjänster och för Lindy hop-dansare. Deras CD ”The Pearls” spelades in hemma hos Gunhild Carling som också medverkade.

Bandet har följande sammansättning: Erik Berndalen, trumpet och sång, Håkan Ekvall, klarinett och saxofoner, Gunilla Ibérer, piano, Bo Adamsson, banjo och gitarr, bandledare, Dan Gisen Malmqvist, klarinett samt Mårten Damm, tuba och sång.

I pausen är det försäljning av dryck med tilltugg!
Entré: 120 kr. Förköp pågår via e-post eller på 046-25 12 66.

Arr. Kultur & Fritid Staffanstorps kommun i samarbete med Konsthallens vänner