Jazzkväll med Maritime Stompers

Välkomna till en härlig fredagkväll 8 april kl. 19 i konsthallen med populära Maritime Stompers som bjuder på en spännande blandning av 20- och tidig 30-talsjazz.

Maritime Stompers bildades i Falserbo 1999 är sedan dess husband på Falsterbo Jazzklubb. Två av medlemmarna är fast engagerade i Gunhild Carling Big Band. Repertoaren spänner över klassiker från 20-talet såväl som det mer populära som svängiga och dansanta i genren. Jelly Roll Morton är husguden inom den mer seriösa delen.

Maritime Stompers har spelat på klubbar i Danmark, på diverse festivaler i Tyskland samt på jazzgudstjänster och för Lindy hop-dansare. Deras CD ”The Pearls” spelades in hemma hos Gunhild Carling som också medverkade.

Bandet har följande sammansättning: Erik Berndalen, trumpet och sång, Håkan Ekvall, klarinett och saxofoner, Gunilla Ibérer, piano, Bo Adamsson, banjo och gitarr, bandledare, Dan Gisen Malmqvist, klarinett samt Mårten Damm, tuba och sång.

I pausen är det försäljning av dryck med tilltugg!
Entré: 120 kr. Förköp pågår via e-post eller på 046-25 12 66.

Arr. Kultur & Fritid Staffanstorps kommun i samarbete med Konsthallens vänner

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »