Vad tycker du om Staffanstorps kommun?

Landsväg. Foto: Staffanstorps kommun

I dagarna har 1 200 kommuninvånare i Staffanstorps kommun chansen att besvara en medborgarenkät.

Undersökningen är beställd av kommunen och genomförs och sänds ut av Statistiska centralbyrån (SCB).

– Syftet är att få en bra bild av vad medborgarna tycker om kommunen och dess verksamheter. Samma undersökning genomförs i 55 av Sveriges kommuner och vi får på så vis möjlighet att jämföra oss med andra, säger utvecklingschef Bo Gertsson, Staffanstorps kommun.

Det är sjätte gången kommunen deltar i undersökningen. Resultatet beräknas vara klart i slutet av sommaren och utgör ett viktigt underlag i kommunens strävan att förbättra verksamheter och service.

– För att få ett tillförlitligt resultat är vi mycket angelägna om att så många som möjligt besvarar enkäten. Så ta chansen att göra din röst hörd och besvara medborgarenkäten, uppmanar Bo.

Har du frågor?

Kontakta Gustav Blohm, 046-287 17 08.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »