Vill du få en ”starkare röst”?

Vill du, tillsammans med andra, få ökat inflytande? Kom med och starta Staffanstorps kommuns första brukarråd för socialpsykiatrin.

Har du egen erfarenhet av psykisk ohälsa, du kanske redan är med i en förening eller liknande eller vill få mer kunskap för att kunna företräda andra? Nu startar en kostnadsfri studiecirkel på Medelpunkten för dig som är intresserad av inflytandefrågor och hur du tillsammans med andra kan vara med och påverka. Den första träffen anordnas den 28 april.

Studiecirkeln är formad för att förbereda dig som vill vara med i Brukarråd för socialpsykiatrin. Kursen utgår från studiematerialet Med starkare röst som NSPH, nationell samverkan för psykisk hälsa, har tagit fram.

Deltagarna träffas en gång i veckan i små grupper under sju till nio veckor för att diskutera och lära hur det går att påverka och hur budskap kan få genomslag.

Tid: Torsdagar kl. 15 med start den 28 april.
Plats: Medelpunkten, Pilegården, Torget 7 i Staffanstorp.

Anmälan görs till Taina Ahola på 046-25 15 37 eller via mejl till taina.ahola@staffanstorp.se före 26 april 2016.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »