Författarkväll med Valle Westesson

Följ med till hundra balla utflyktsmål i  Skåne och på andra ställen! Torsdagen den 28:e april klockan 19.00 får Staffanstorps bibliotek besök av Valle Westesson.

Valle Westesson är en sann mångsysslare, verksam bland annat som komiker och manusförfattare i radio och TV. Han äger och driver nöjesinstitutionen Blå Båten i Malmö och är även utbildad guldsmed. Valle Westesson är aktuell som författare till böckerna Hundra balla ställen i Skåne och Hundra balla ställen i Stockholm, som utkommit i flera upplagor sedan 2012. Under 2016 utkommer också Hundra balla ställen i Köpenhamn. Guideböckerna visar vägen till märkliga, roliga och intressanta platser i vår närmiljö väl värda ett besök.

Författarkväll med Valle Westesson
Torsdag 28 april klockan 19.00 på Staffanstorps bibliotek
Entré 70 kronor
Telefonbokning 046-251265

Välkommen!

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »