Författarkväll med Valle Westesson

Följ med till hundra balla utflyktsmål i  Skåne och på andra ställen! Torsdagen den 28:e april klockan 19.00 får Staffanstorps bibliotek besök av Valle Westesson.

Valle Westesson är en sann mångsysslare, verksam bland annat som komiker och manusförfattare i radio och TV. Han äger och driver nöjesinstitutionen Blå Båten i Malmö och är även utbildad guldsmed. Valle Westesson är aktuell som författare till böckerna Hundra balla ställen i Skåne och Hundra balla ställen i Stockholm, som utkommit i flera upplagor sedan 2012. Under 2016 utkommer också Hundra balla ställen i Köpenhamn. Guideböckerna visar vägen till märkliga, roliga och intressanta platser i vår närmiljö väl värda ett besök.

Författarkväll med Valle Westesson
Torsdag 28 april klockan 19.00 på Staffanstorps bibliotek
Entré 70 kronor
Telefonbokning 046-251265

Välkommen!