Vill du bli någons kompis?

Fläder. Foto: Lisbeth Svensson

Vill du engagera dig i någon som behöver stöd och sociala kontakter?

– Vi söker fler kontaktpersoner till ungdomar och vuxna med olika slags funktionshinder, både fysiskt, psykiskt och intellektuellt, berättar projektledare Taina Ahola.

– Syftet med träffarna är att bidra till en meningsfull fritid, bryta isolering och skapa kontakt med en vuxen person som lyssnar.

Uppdraget som kontaktperson varierar tidsmässigt, det kan vara ett tillfälle i månaden eller upp till flera gånger i veckan. Uppdraget som kontaktperson ersätts med arvode och en omkostnadsdel.

Är du intresserad och vill veta mer?

Kontakta Taina Ahola 046-25 15 37

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »