Enkätundersökning, för- och grundskola

Just nu genomförs en omfattande enkätundersökning inom förskolan och grundskolan. Resultatet är en viktig utgångspunkt för kommunens utvecklingsarbete. Se till att göra din röst hörd.

Undersökningen är uppdelad i tre delar:

 • Enkät till elever i årskurs 5 och 8
 • Enkät till vårdnadshavare i årskurs F, 2, 5 och 8
 • Enkät till vårdnadshavare i förskola

Elevenkäten riktar sig till alla elever som går i årskurs 5 eller 8 i någon av skolorna i Staffanstorps kommun. Eleverna genomför undersökningen med lärarstöd under skoltid.

Samtliga vårdnadshavare i årskurs F, 2, 5 och 8 samt i förskolan, som har en aktuell e-postadress registrerad i antingen Vklass eller Dexter, har fått en inbjudan att delta i undersökningen via e-post. Om du har barn som går i förskola eller i någon av dessa årskurser och inte har fått en inbjudan så kan det bero på att din e-postadress saknas eller är felaktig i våra register. Kontakta i så fall Gustav Blohm så skickar vi en inbjudan.

Undersökningen omfattar både kommunala och fristående skolor och förskolor.

Undersökningens resultat publiceras till hösten på kommunens webbplats för kvalitetsnyckeltal, ”Staffanstorp i siffror”.

 

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »