Invigning av meröppet på Hjärups bibliotek

Hjärups bibliotek. Foto: Staffanstorps kommun

Fredagen den 27 maj kl. 15.00 är det invigning av det meröppna biblioteket i Hjärup. Biblioteksrummet blir då tillgängligt mellan kl. 06-22 alla årets dagar!

Var med på invigningen med tal, mingel och festligheter och passa på att registrera dig som meröppetlåntagare (för dig över 18 år). Biblioteket bjuder på glass och underhållning för de mindre barnen.

Välkommen!

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »