Cirkulationsplatsen vid Vikhemsvägen-Kronoslättsvägen är klar

Nu är arbetet med nya trevägs cirkulationsplatsen vid korsningen Vikhemsvägen – Kronoslättsvägen klart. Måndagen den 23 maj klockan 10.00 kommer omledningen av trafiken att tas bort och cirkulationen tas i bruk.

Infart till Staffansvallen är dock inte helt klar, så omledning av trafiken dit kommer att fortsätta. Infarten beräknas vara klar i mitten av juni 2016.

Arbetet med cirkulationsplatsen startade i februari. Läs mer här>>

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

2 kommentarer till Cirkulationsplatsen vid Vikhemsvägen-Kronoslättsvägen är klar

 1. Hej!
  Jag passerade idag för första gången igenom den nya rondellen och blev då tyvärr inte förvånad då även denna nya skapelse innehöll ett gupp – detta trots att jag ställt frågan i ett tidigt skede för att kunna påverka men fick då till svar att inga nya gupp var planerade. Vad gick då fel denna gång eller är det bara ett sätt att helt hålla invånarna utanför självsvåldiga beslut.
  Att tillägga är att infarten till Per-Nilsabyn är på tok för smal om behövs byggas om innan det sker en olycka.

  1. Hej
   Din tidigare fråga gällde gång- och cykelvägskorsningspunkten söder om Rotvägen och här anläggs en refug liknande den vid Syrenvägens hållplats.
   Utfarten från Per Nilsabyn har inte byggts om sedan gång- och cykelvägen anlades längs Kronoslättsvägen och det planeras ingen breddning av denna utfart.

   Stadsbyggnadskontoret