Skapande skolapengar till Staffanstorp – igen!

Skapande skola Foto: Lena Forén Naranjo

Grattis alla kommunala skolbarn i Staffanstorp – vi har blivit beviljade pengar från Kulturrådet ännu en gång. Läsåret 16/17 ska de användas till teaterprojekt.

Genom föreställningar och workshoppar får eleverna använda sig av teater för att arbeta med olika teman som faller inom ramen för skolans värdegrundsarbete.

Teman åk F – 3 är utanförskap, vänskap, flerspråkighet och att alla har olika förmågor tillsammans med Teater Interakt.

I åk  4 – 5 är teman respekt, kommunikation, tolka varandras signaler och att se alla enskilda individer under ledning av Expressteatern.

Åk 6 – 9  ska tillsammans med Öresundsteater arbeta med näthat och hur vi behandlar varandra som människor.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »