Gott samarbete vid arbetet med spolning av vattenledningsnätet

VA-verket tackar alla abonnenter, boende och företag i Hjärup för ett mycket gott samarbete vid arbetet med spolningen av dricksvattenledningarna.

VA-verket har nu slutfört sin spolning av vattenledningsnätet i Hjärup. Arbetet har gått som planerat och enligt Svapipe har det gått smidigt. Spolningen har utförts under våren 2016.

Här kan du också läsa mer om arbetet och hur det utförts. Mer information finns också att läsa om i tidigare inlägg.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »