Har du tid, spelar ett instrument och gillar att engagera dig ideellt?

Sommarblommor. Foto: Staffanstorps kommun

Under tio år har två trogna spelmän på Medelpunkten underhållit helt ideellt på sångstunder fredag förmiddag och skänkt stor glädje och livskvalitet för många seniorer i Staffanstorp.

När de nu av hälsoskäl måste sluta sina uppdrag söker Medelpunkten efter någon eller några som vill och kan ta över rollen som musikintresserad instrumentspelande spelman/spelkvinna.

Hör av er för mer information om uppdraget till Kjerstin eller Katarina på Medelpunkten, antingen genom besök på Pilegården, per telefon 046-25 12 99 eller medelpunkten@staffanstorp.se.

– Tack Lars-Börje och Helge, ni är alltid välkomna tillbaka om så bara för att var med och sjunga, säger Taina Ahola, Kjerstin Lindström och Katarina Sandberg på Medelpunkten.

Det finns även andra uppdrag för den som vill engagera sig ideellt. Den som är intresserad kan höra av sig till Medelpunkten. Här kan du läsa mer om frivilliga insatser.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »