Kom och se EM-fotbollen på Torget!

Svenska flaggan. Foto: Mando Gomez by flickr

Delta i EM-gemenskapen och se Zlatan och övriga landslagsspelare på storbilds-TV på Torget i Staffanstorp tillsammans med dina vänner.

Matchtider på storbilds-TV:n på Torget:

Måndag 13 juni kl 18: Sverige – Irland
Fredag 17 juni kl 15: Sverige – Italien
Onsdag 22 juni kl 21: Sverige – Belgien

Fotbolls-EM blir en folkfest även i Staffanstorp. Kyrkheddinge IF och FC Staffanstorp grillar hamburgare och korv. Läsk, vatten och kioskvaror finns till försäljning. Bänkar finns till minst 250 personer. Roliga tävlingar och fina priser.

Staffanstorps kommun har beslutat att visa samtliga Sveriges matcher i EM-fotbollen. Går vi vidare efter gruppspelet visas även våra fortsatta matcher.

Ett arrangemang av Staffanstorps kommun i nära samarbete med Kyrkheddinge IF, FC Staffanstorp med stöd av Staffanstorps Handel

European championship by Pixabay

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »