Lunchkonsert och pianoworkshop i konsthallen

Onsdagen den 22 juni kl. 12.15 är det lunchkonsert i sommartid i konsthallen. Fredrik Schützer spelar verk av Ravel, Beethoven och Borisova-Ollas. Det är fri entré till lunchkonserten!

Lunchkonserten följs kl. 13.15 av en pianoworkshop för dig som gillar att spela piano och vill lära dig mer.

Fredrik Schützer har en kandidat- och en masterexamen från Musikhögskolan i Malmö. I september avslutar han sin solistiska diplomutbildning vid Musikhögskolan med en diplomkonsert på Malmö Live. Han undervisar även på LIMUS.

I pianoworkshopen, som börjar kl. 13.15, kan du få hjälp att komma vidare med ett stycke! Lärarna Fredrik Schützer och Gabriele Katthän ger tips och råd. Vill du delta aktivt kostar det 100 kronor och du behöver föranmäla dig till fredrik.limus@lundsmusiksalong.se Det går också bra att bara komma och lyssna. Välkomna!

Arr: LIMUS i samarbete med Kultur & Fritid Staffanstorps kommun.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Här hittar du tillkännagivanden, kungörelser och justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har knappt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare ger själ och hjärta åt vår verksamhet. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »