Lunchkonsert och pianoworkshop i konsthallen

Onsdagen den 22 juni kl. 12.15 är det lunchkonsert i sommartid i konsthallen. Fredrik Schützer spelar verk av Ravel, Beethoven och Borisova-Ollas. Det är fri entré till lunchkonserten!

Lunchkonserten följs kl. 13.15 av en pianoworkshop för dig som gillar att spela piano och vill lära dig mer.

Fredrik Schützer har en kandidat- och en masterexamen från Musikhögskolan i Malmö. I september avslutar han sin solistiska diplomutbildning vid Musikhögskolan med en diplomkonsert på Malmö Live. Han undervisar även på LIMUS.

I pianoworkshopen, som börjar kl. 13.15, kan du få hjälp att komma vidare med ett stycke! Lärarna Fredrik Schützer och Gabriele Katthän ger tips och råd. Vill du delta aktivt kostar det 100 kronor och du behöver föranmäla dig till fredrik.limus@lundsmusiksalong.se Det går också bra att bara komma och lyssna. Välkomna!

Arr: LIMUS i samarbete med Kultur & Fritid Staffanstorps kommun.