EM-fotboll på Torget i Staffanstorp på onsdag

Svenska flaggan. Foto: Mando Gomez by flickr

Alla generationer Staffanstorpsbor: kom till Torget på onsdag klockan 21 och heja fram vårt landslag på storbilds-TV:n.

På onsdag 22 juni möts Sverige Belgien i EM-fotbollen i en avgörande match om vem som ska gå till åttondelsfinal. Det kan vara sista matchen. Men om Sverige vinner går vi med all säkerhet vidare till åttondelsfinal. Så kom med och heja fram Sverige mot belgarna. Efter litet bildproblem första matchen är nu storbilds-TV-bilden fixad och skarp.

I grilltältet står representanter för värdklubbarna Kyrkhedding IF och nya FC Staffanstorp och säljer nygrillade hamburgare, korv, läsk, kaffe, varm choklad, godis och popcorn. Bakom arrangemanget står Staffanstorps kommun tillsammans med de båda fotbollsklubbarna samt Sportringen som skänkt priser till tävlingarna.

Så gott folk, kom till onsdagens fotbollsfest på Torget! Det finns sittplatser till 250 personer.