EM-fotboll på Torget i Staffanstorp på onsdag

Svenska flaggan. Foto: Mando Gomez by flickr

Alla generationer Staffanstorpsbor: kom till Torget på onsdag klockan 21 och heja fram vårt landslag på storbilds-TV:n.

På onsdag 22 juni möts Sverige Belgien i EM-fotbollen i en avgörande match om vem som ska gå till åttondelsfinal. Det kan vara sista matchen. Men om Sverige vinner går vi med all säkerhet vidare till åttondelsfinal. Så kom med och heja fram Sverige mot belgarna. Efter litet bildproblem första matchen är nu storbilds-TV-bilden fixad och skarp.

I grilltältet står representanter för värdklubbarna Kyrkhedding IF och nya FC Staffanstorp och säljer nygrillade hamburgare, korv, läsk, kaffe, varm choklad, godis och popcorn. Bakom arrangemanget står Staffanstorps kommun tillsammans med de båda fotbollsklubbarna samt Sportringen som skänkt priser till tävlingarna.

Så gott folk, kom till onsdagens fotbollsfest på Torget! Det finns sittplatser till 250 personer.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »