Nära 200 såg Sveriges sista match på Torget

Det blev Sveriges sista match i EM-fotbollen, men de cirka 200 staffanstorpare som slöt upp på Torget hade en härlig kväll tillsammans i alla fall med god och glad stämning hela kvällen.

Vädret var gott, det var varmt i luften och Torget fylldes snabbt av fotbollsälskare strax innan matchen började. Den lockande hamburgardoften låg tät och det var som vanligt eldsjälarna i KIF och Staffanstorps FC som grillade, sålde fika, läsk, kakor och godis och höll i dagens tävling. Efteråt var alla överens om en sak. Sverige spelade väldigt bra denna kväll, för första gången i turneringen, trots förlusten.

Sommarens EM-visning på storbilds-TV blev ett mycket uppskattat arrangemang bland medborgarna även denna gång. Det var bara litet otur i andra matchen i fredags som totalt regnade bort. På onsdagen var ordningen återställd och publiken hade återvänt.

EM-visningen arrangerades av Staffanstorps kommun i samarbete med Kyrkheddinge IF och FC Staffanstorp. Sportringen hade skänkt priserna i tävlingen.

– Jättetrevligt arrangemang, detta gör vi om, lovade de fantastiska eldsjälarna, fotbollsföräldrarna och funktionärerna från KIF och FC medan de packade ihop de resterande varorna och åkte hem.

Text: Ivar Sjögren

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »