Akut vattenläcka i Esarp

Just nu fredagen den 1 juli 2016 har det inträffat en akut vattenläcka vid Esarpsvägen i Kyrkheddinge. Alla boende i Esarp och Alberta är påverkade av läckan, då vi har stängt inmatningen från mätkammaren i Kyrkheddinge till Esarp och Alberta  Det kommer även att bli sämre tryck i vattenledningarna i Kyrkheddinge, Vallby.

Arbetet med lagning av läckan pågår för fullt och förhoppningen är att läckan lagas under dagen. Vatten finns att hämta vid en brandpost på Almlundavägen 2 i Kyrkheddinge

När vattnet släpps på igen

Det kan finnas luft i ledningarna efter lagningen. Därför råder vi er att öppna kranen försiktigt. Det kan även förekomma brunt vatten. Låt kranen rinna länge för användning. Vattnet är inte farligt att dricka. Spola länge före tvätt av ljusa kläder.

Va-Gruppen, Bengt Malmgren 0705-45 49 03

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

 • Kommentarer


  pool

 • Blanketter


  pool

  Vill du söka barnomsorg, beställa betyg eller ansöka om bygglov? Här hittar du kommunens blanketter och här kommer du att hitta våra e-tjänster. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har knappt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare ger själ och hjärta åt vår verksamhet. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »