Allsångståget, quizz och visor i gröngräset

Foto & Licens: Paulo De Oliveira, Allsångståget

Torsdagen den 11 augusti kl 18.00 tuffar åter Linda Lundqvist och Allsångståget in i Balders Hage för en ny musikalisk folkfest för alla sångglada Staffanstorpare med allsång, visor, livequizz, grillmat eller egen picknick.

Allsångstågets besök i Balders Hage förra året blev en stor succé med över 700 besökare, så i år bjuder Staffanstorps kommun åter sina medborgare att komma och sjunga allsång i Balders Hage. Precis som i fjor blir det ett varierat program som pågår från klockan 18 till cirka 21.30.

Allra först blir det en stunds livequizz med Husbandet i gröngräset för alla som är sugna på att tävla i musikfrågor inom olika populära musikstilar; visor, pop, rock, med mera. I Husbandet spelar Martin Arnoldi, Rolf Alm och Ivar Sjögren.

Därefter får Staffanstorpsborna göra bekantskap med den unga singer songwritern Stina Sahlén från Hjärup som bjuder på några egna nyskrivna låtar. Sedan är det dags för populära Linda Lundqvist och Allsångståget att inta scenen i Balders Hage med årets 80-talstema i bagaget.

Kvällen inleds klockan 18 då restaurang Mi & Ni öppnar sin grillservering i ett inhägnat område invid scenen i Balders Hage.

– Det blir nygrillade hamburgare, pulled pork och nachostallrik, berättar krögaren Micke Thodenius.

De som vill ta med en egen picknickkorg är också hjärtligt välkomna att göra detta. Det finns bänkar så långt de räcker eller så tar man med filt eller egen stol.

Årets allsångsprogram i Balders Hage 11/8

Kl. 18.00. Serveringen öppnar

Kl. 18.15 LiveQuizz med Husbandet

Kl. 18.40. Möt Stina Sahlén, singer songwriter från Hjärup

Kl. 19.00. Allsångståget med Linda Lundqvist

Kl. 20.30. Prisutdelning i livequizzen

Kl. 20.45-ca 22. Husbandet underhåller

Text: Ivar Sjögren