Förskolepersonal lär av varandra

Inspirationsdag på Uppåkraskolan Foto: Charlotta John

Inför läsårsstarten samlas kommunens alla förskolor på en inspirationsdag, för att inspireras och lära av varandra i den nybyggda Uppåkraskolan måndagen den 15 augusti. 

På nya Uppåkraskolan i Hjärup träffas alla Staffanstorps kommuns förskolepedagoger från både kommunala och fristående verksamheter för att starta upp det nya läsåret.

Pedagogerna kommer att dela med sig av sina kunskaper, erfarenheter och funderingar. Det börjar klockan 11.45 med mingel och drop in. 12.30 kör programmet igång där utbildningschef Stina Hansson hälsar välkommen. Sedan startar föreläsningar från några förskolor och mellan klockan 14.30 -16 besöker de varandras utställningar från verksamheterna. Exempel på utställningar är Måltidspedagogik, Rymdprojekt, Naturyoga och Skapande relationer – ett prickigt projekt.

Kontakt Eva Mellberg, 046-25 13 10

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »