Värmande allsång i Balders Hage

Regnet lyste med sin frånvaro och solen sken över Staffanstorp när det igår kväll var dags för årets Allsångskväll i Balders Hage. En stor publik bänkade sig framför scenen och sjöng med i 80-talslåtarna av hjärtats lust.

Först ut på scen var Husbandet som bjöd på sin traditionella live-guizz där publiken fick svara på nio musikfrågor.

Därefter fick staffanstorpsborna göra bekantskap med singer-songwriter Stina Sahlén från Hjärup som, kompad på gitarr av sin bror Adam, bjöd på fyra fina egna visor.

Allsångståget med Linda Lundqvist i spetsen drog därefter igång och höll upp värmen bland publiken med ett glatt och glittrigt 80-talstema fram till halv nio, då Husbandet tog vid och avslutade kvällen med ett knippe skånska och amerikanska evergreens.

Arrangörerna beräknade att mellan 350 och 400 personer besökte Allsångståget i Balders Hage på torsdagskvällen.

Tre pristagare korades i live-quizzen. Vinnarna är Roland Olsson, Anki Jeppsson och Kjell-Åke Holmberg som kan hämta sina priser i Medborgarkontoret efter lunch fredagen den 12 augusti.

Text:Ivar Sjögren

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »