Vänortsbesök från Vallensbæk

Skolbarn Foto & Licens: Åsa Siller

Staffanstorps kommunledning var i våras på besök i Vallenbæk i Danmark (Vallensbæk kommune ligger cirka 14 km sydväst om Köpenhamn). På torsdag, den 18 augusti, är det deras tur att komma till Staffanstorp. 15 personer från Børne og Skoleudvalg i Vallensbæks kommun kommer hit för att höra om våra skolor och kulturinstitutioner.

Nino Vidovic, ordförande i Barn- och utbildningsnämnden och Ingalill Hellberg, kommundirektör, kommer att hälsa gästerna välkomna och under dagen blir det studiebesök på våra nya skola, Uppåkraskolan, samt på Resurscentrum. Dagen avslutas i Rådhuset med Stina Hansson, utbildningschef.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »