Besök Föreningarnas dag på lördag

Lördagen den 27 augusti klockan 10-14, arrangeras Föreningarnas dag i Staffanstorp. Vill du hitta en verksamhet som passar dig, se uppvisningar av Ridsportföreningen eller Hundklubben, se inomhussporter för barn, unga eller äldre, är det bara att komma. Du kan också prova på aerobics, hinderbanor, bowling och skytte.

I och kring Bråhögshallen samlas idrottsföreningar, kulturföreningar, humanitära föreningar och seniorföreningar för att visa upp och berätta om sina verksamheter. Arrangör av Föreningarnas dag är Föreningsalliansen i Staffanstorp.

Vill du hitta en verksamhet som passar barn eller vuxna, titta på uppvisningar av Ridsportföreningen eller Hundklubben, se inomhussporter för pojkar, flickor, unga eller äldre, passar det utmärkt att komma och titta och njuta av kommunens rika föreningsliv. Du kan också prova på aerobics, hinderbanor, bowling och skytte.

Samtliga 24 deltagande föreningar berättar om och svarar också på frågor som berör deras verksamhet och vad de har att erbjuda.

Skulle detta inte vara nog så kan man lyssna på Staffanstorps musikkår när det håller en konsert klockan 12.

Det detaljerade programmet har distribuerats som en bilaga i Spegeln.

Deltagande föreningar: Bara Bönder, Hurricane Combat Arts, Kyrkheddinge IF, Lions Club Staffanstorp, Naturskyddsföreningen, Nevis GF, Nevis RG, Perform Aerobic Gymnastics Club, SPF, Staffanstorps Badmintonklubb, Staffanstorps Bowlingklubb, Staffanstorps GIF, Staffanstorps gymnastikklubb, Staffanstorps HK, Staffanstorps musikkår, Staffanstorps Ridsportförening, Staffanstorps Skyttegille, Staffanstorps sportdrill, IK Stanstad, Ultimate kickboxning Klubb, Röda Korset, Nattvandrarna, Staffanstorps Hundklubb, Staffanstorps Teaterförening.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »