Motionering av vattenventiler i Staffanstorp

Från augusti 2016 till december 2016 kommer VA-verket att motionera vattenventiler i Staffanstorp. Vid motioneringen kommer ventilerna att öppnas och stängas ett par gånger för att se att de fungerar som de ska.

Det kan finnas luft i ledningarna efter motioneringen. Därför råder vi er att öppna kranen försiktigt. Det kan även förekomma brunt vatten. Låt kranen rinna länge för användning. Vattnet är inte farligt att dricka. Spola länge före tvätt av ljus kläder.

Arbetet utförs av PEAB Sverige AB.
Vid frågor kontakta Tekniska enheten via medborgarkontoret på 046-25 11 00.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

4 kommentarer till Motionering av vattenventiler i Staffanstorp

 1. Hej!
  Jag har också blivit drabbad efter ”motioneringen”.
  Efter denna kommer varmvattnet till & från!
  Det kan inte vara rätt att fastighetsägaren skall stå för att tillkalla service när det uppenbart beror på nämnda motionering.
  Visserligen har jag ett avtal men tänker på gemene man.

  Ser fram emot er kommentar angående detta.
  Med vänlig hälsning.
  Thomas

  1. Hej Thomas

   Hänvisar till nedanstående svar till Anders angående uppvärmning av varmvattnet. Har du ytterligare funderingar över motioneringen vänligen kontakta Tekniska enheten via Medborgarkontoret 046-25 11 00.

   Med vänlig hälsning Tekniska enheten

 2. Hej!
  Var blev varmvattnet av?
  Östra Kyrkbyn.
  Tisdag 30 augusti kl 17.57

  1. Hej Anders
   Kommunen levererar bara kallt vatten. Uppvärmning av varmvattnet står fastighetsägaren själv för. Jag får be dig kontakta din el- eller fjärrvärmeleverantör.
   Vänligen Tekniska enheten