Bibliotekets höstprogram

Varmt välkomna alla nya och gamla besökare till en spännande höst på Staffanstorps och Hjärups bibliotek!

Till hösten fortsätter Röda korsets omtyckta språkcafé på Staffanstorps bibliotek. Här kan du med annat modermål än svenska fika, träffa nya vänner och träna svenska.

För småbarnsföräldrar finns det mycket nytt att upptäcka på biblioteket. Du kan låna våra fina Bokresanväskor med teman som Upptäck kroppen och Jag och alla andra. Du kan också besöka intressanta föreläsningar om språkutveckling och högläsning. Kom till biblioteket och ta del av dockteater, legolördag, sagostunder och mycket mer. Våra populära familjelördagar fortsätter under hösten och lagom till höstlovet bjuder vi på ett fullspäckat program för alla lediga barn.

För vuxna fortsätter vi med våra populära filmvisningar, bokfikor och klädbytesdagar. Är du intresserad av hälsa och hållbara livsstilsval? I så fall är höstens föreläsningar på Öppen scen något för dig. Höstens spännande program bjuder också på besök av kulturpersonligheter som Ebba Witt-Brattström i Hjärup och Björn af Kleen i Staffanstorp. Läs om detta och mycket mer i programmet!

Programbladet finns att hämta på biblioteken i Staffanstorp och Hjärup eller som pdf här >>